Alla inlägg den 16 februari 2008

Av Emelie S-Kajle - 16 februari 2008 12:54

Började morgonon med en skogspromenad med Ian. Han sköter sig kanon i skogen nu. Håller sig nära mig och skulle han komma långt före stannar han själv och väntar in mig. Inkallningar funkar bra. När vi kommer hem går han direkt till dörren, förrut sprang han ut på vägen och ville inte alls komma in. Då var jag tvungen att koppla honom sista biten i skogen om jag inte ville ta den disskutionen.


Sen bar det av till stallet. Red Tzaar, Helena Bom tillsammans med Elina & Filma. Eftersom att det fortfarande var lite hårt i marken fick hästarna ha sina tofflor på. På vissa sträckor gick det riktigt bra att trava trots underlag. Den del av sträckan som i vanliga fall är som gjord för galopp, en lång skogsväg var tyvärr väl använd under blötperioden. Så nu var den alldeles knöglig :(


Det var en mysig tur med mkt tjatter. Det märks på Tzaar att han är påverkad av fällningen. Han är loj och blir fort trött och svettas kopiöst. Ska nog ta och hjälpa honom lite genom att raka undersidan av halsen och bringan.


På em var jag med Mervi på en konsultation, för att lära mig lite mer. Jättenyttigt att se andra träna med sina hundar. Fick faktiskt ngr aha upplevelser, sånt som jag inte kopplar när jag själv håller på. Den ena hunden påminde väldigt mkt om Ian, så där fick jag med mig mkt hem. Ian låg i Mervis bil och sussa hela tiden, så duktig så.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards