Alla inlägg den 13 februari 2008

Av Emelie S-Kajle - 13 februari 2008 14:15

Niepona & Ian fick promenera på kalhygget och medans vi gick kom solen upp och det blev super fint väder. Vi gjorde en paus, Niepona fick beta lite och jag & Ian mös i solen, vilken energi kick. Sol det har man ju inte direkt varit bortskämd med på sistonde.


Jag la in några stanna vid inkallning och sitt stanna kvar vilket gick galant, duktiga lilla vovve.


När jag sen hämta in Tzaar för en tur inser jag att våren måste vara här nu. Först detta underbara väder och för att han fäller nå kopiöst nu, hoppas vädret håller i sig annars kommer han ju frysa när han inte har päls som en isbjörn längre.


Eftersom att det var hårt i marken efter nattens minus grader höll vi oss i ena sommarhagen där underlaget var helt ok. Till en början kändes han väldigt fin. Vi gjorde lite sidepass, öppnor o slutor, kanelbullar (öka och minska volten). Men samtidigt som allt börjar krascha kommer jag på mig själv med att undra över tiden... Tidspress är inge bra när man är ute och rider, och framför allt inte när man vill njuta av solen. Klart inte han presterar om jag har tankarna på annat håll. Ger upp det där med att gå "fint" och tar några tjiho galopper genom hagen. För första gången på 9år bockar Tzaar med mig. Först blev jag jätte arg, tänk på min nacke.....sen tänker jag att det är så mjuka bockar så va fan, rid igenom dem så kanske det inte blir en grej av det.


Skritta sen vi en sväng i skogen, han blev ju alldeles svettig i värmen :)



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards