Alla inlägg den 28 mars 2008

Av Emelie S-Kajle - 28 mars 2008 07:43

Igår på väg hem från jobbet, ringer Sabina o stor gråter. Hon o Tzaar har ridit in i taggtråd, Tzaar fastnade med vänster bak och rev upp karleden. Eller ja så här mkt fick jag inte ur henne utan bara att han fastnat och blöder. Hur kul är det när man sitter 1 timme därifrån i bilköer, som vanligt. Säger iaf till henne att leda hem honom och vänta på mig.

Under denna timme hinner många "filmer" passera mitt huvud.


Väl i stallet inser jag att det ser inte SÅ farligt ut. Från framsidan av kotan och runt ner i karleden är det ett snitt som inte ser så djup ut, sen har han fått in en taggtrådsspett ovanför ballarna så det är som ett hål och en reva, lite svårt att se hur djupt det var. Försöker få tag på vet. Malin utan resultat, jourhavande distriktarn svarar inte heller. Hmm typiskt...

Det såsar rätt mkt om såret, både blod och sårvätska(hoppas att det bara är det iaf)

Malin ringer tillslut upp mig, och ger lite dubbla budskap, hade hon haft jour hade hon åkt ut men hon tycker att jag kan vänta tills imorn när hon är i stallet.... Hon säger att det är svårt att få stygn att hålla i karleden (om det nu skulle behövas sys) Så jag lägger om benet o hoppas på det bästa.


Kan säga att nu har jag verkligen ingen energi kvar till nått, det var tillräckligt jobbigt att Bom skada sig och nu Tzaar oxå. Jag som trodde att min otur hade vänt mig ryggen....men inte då, man ska veta att man lever!

Inte ens godispåsen hjälpte som tröst:(


Man brukar ju säga att oturen kommer om tre. Så iof borde detta vara det sista. För min bil har gett mig gråa hår nu ett tag. Först gick vindrutan sönder för nån månad sen. Är på väg hem från jobbet när jag ser hur den spricker från ena sidan till den andra! Rätt coolt att se, om man bortser från att det kommer kosta massa pengar att byta den(som jag inte har) sen hade jag av handbromsvajern en kväll när jag kom hem från stallet. Min parkering är i backe så när jag skulle lägga i handbromsen följde typ hela skiten med....Sen när jag kom hem från fjällentrippen hade avgasröret gått av, så nu låter det som fan när jag kommer åkande....

Hmm det där var ju tre saker...Alltså har jag nåt mer att vänta mig....Lika bra att krypa ner under täcket ett tag framöver så jag slipper va medveten om ett!

Ovido - Quiz & Flashcards