Alla inlägg den 27 april 2009

Av Emelie S-Kajle - 27 april 2009 23:21

Igår morse åkte jag o Elina upp till Rö för att hälsa på Bráði, som vi för två veckor sen körde dit på hingstbete. Han verkade stormtrivas med de andra killarna.

Av Emelie S-Kajle - 27 april 2009 22:42

Här kommer fler bilder från Lovisedalsritten. Tack snälla Filippa!


Måste kommentera första bilden för det är lite komiskt. Jag hade sagt till Elina att hon skulle hålla i farbror i groomstoppen så jag hade händerna fria om jag behövde, och just här skulle jag ta av mig jackan. Men det ser ju ut som att jag har en himla vild häst enligt Elina för hon måste hålla hårt vid bettet :) inge frihet här inte. Kanske ett internt skämt men himla skojigt iaf ;)


Sista bilden ca 3km kvar, ser rätt pigga ut alla fyra va!

Av Emelie S-Kajle - 27 april 2009 22:31

Farbror har gått lektion för Linda både i går o i dag.


Igår jobbade vi bara trav programmet inför tävlingarna. Han var jättefin. Här är ngr foton som Elina tog.


Det är inte så att jag är så fåfäng att jag rider i vita ridbyxor hemma på träning :) utan jag har inga andra som passar och vill rida med stövlar så jag vänjer mig. Och då funkar det ju inte med mina jodphursbyxor. En liten parentes bara:)


Idag hade han lite träningvärk, stackarn är ju inte riktigt van att gå på banan 3 dagar i rad. Men övning ger färdighet. Red igenom programmet ett par ggr och han kändes mkt fin. Det vi behöver träna xtra mkt på nu är galopp fattningar på rakt spår. Han har lite svårt för det och det blir lätt fel galopp. Se om Lotta kan ge oss lite tips på onsdag.

Ovido - Quiz & Flashcards