Alla inlägg den 25 juni 2009

Av Emelie S-Kajle - 25 juni 2009 23:07

Även idag var Rebeca i stallet med gulle valpen, och jag var förberedd med kameran, nästan iaf, batterierna tog slut, så det blev inte så många bilder. Men det kommer fler tillfällen.


Mitten bilden där Ian ser ut som ett monster är ju stört skön, Eira ser livrädd ut men i självaverket är det hon som pucklar på Ian med jämna mellanrum :)


Red trav cavaletti med Bimotha idag, hon var super duktig. Rooligt, det var premiär på det uppsuttet. Skritta en sväng i skogen med Bom och Niepona. Och Niepona gav tydliga signaler på att allt inte är ok i kroppen längre. Men idag fick jag tid till veterinären så jag känner mig lite lugnare än i går. Vi ska dit på lördag em, och då får även farbror följa med så tar vi blodprov för att göra vaccin mot hans pollenallergi.


Roxette var ute en barbackatur på Tzaar. Så Ian fick även leka med Figo en stund i stallet.


Åkte upp till Sparren idag oxå, och Ian fick ha flytvästen på så han skulle känna sig lite mer säker i vattnet efter sin ofrivilliga djupsimning igår. Det märktes att han var lite nojig men han gick självmant i en bit sen fick jag hjälpa honom ut där han inte bottna o hålla i flytvästen medans han simma. Tyvärr fick jag bra med mig stora objektivet så jag kunde inte ta ngr kort på super simmaren. Men kanske att jag hinner upp en sväng imorn mellan strängläggandet på vallen. För imorn gäller det, då ska höt balas och in på loftet, puuh.

Ovido - Quiz & Flashcards