Alla inlägg den 23 maj 2009

Av Emelie S-Kajle - 23 maj 2009 18:31

Idag var Bamorah sig själv igen, pigg o glad. Skritta henne i skogen med Niepona på släp tillsammans med Elina & Rispa. Vi var ute i 40 min. Efter allt regn som kommit så var det rätt så slipprigt på stigarna, men det gick bra.

 

Bimotha fick gå en promenad tillsammans med Ian och sen 20 min pass i korallen. Övergångar ökningar o minskningar i trav o galopp. Mkt duktig var hon. Börjar bli riktigt fin i kroppen nu :)

 

Roxette tog en lugn tur på Tzaar runt Rolsta.

 

Niepona´s återbesök hos veterinären gick bra, om vi bortser från den starka protesten att gå in i släpet på vägen dit, hmm..

Både vet o equieterapeut tyckte att Niepona hade blivit fin o framför allt smal :) Betesmasken har gett resultat på båda tjejerna. Hon har börjat sätta rätt muskler och är inte alls lika spänd i kroppen, de tyckte att det var stor skillnad på hennes sinne också, inte alls lika stressad. Så det är tydligt nu att allt skit har berott på att hon haft ont, stackarn.

 

Fick bekräftat att hennes mystiska rörelsemönster efter träning beror på att hon får sådan direkt kraftig träningsvärk nu när hon börjar använda kroppen rätt. Så inget att oroa mig för men däremot ta det lugn efter att det blivit så.

 

Hon fick ny behandling och jag ska nu trappa upp hennes träning sakta men säkert och om det inte uppstår några problem så behöver vi inte komma tillbaka. Sköönt snart är vi igång igen:)

 

Ska hoppa in i duschen nu för att sen bege mig hem till Anna & Danne o grilla, gott gott!

Tjingeling

Ovido - Quiz & Flashcards