Alla inlägg den 30 april 2008

Av Emelie S-Kajle - 30 april 2008 11:32

Jaha den här dan blev ju inte riktigt som jag tänkt mig...


Vakna av att telefonen ringde, vilken jag alltid brukar stänga av men av nån anledning inte hade gjort nu. Det var Linda som ringde Wera hade kolik och det skulle ta 1 tim innan hon skulle kunna vara i stallet. Så jag åkte dit och börja promenera med "lilla" Wera. Vilket hade effekt, hon blev piggare ganska snart.


När jag lite senare tänkte inta frukost i solen hade alla mina pållar ställt upp sig på rad vid grinden och titta bedjande på mig och när jag satte mig ner börja Tzaar skrika "matte vi är osså hungriga byt hage på oss nuuu". Ja så då gick det ju inte att lossas som ingenting längre, det blev till att äta mackan samtidigt som jag böt hage på mina stackars hungriga djur.


Eftersom Lottaträningen tyvärr blivit inställd och Linda nu skulle vara i stallet helan dan för att hålla koll på Wera, så bestämde vi att jag skulle rida lektion på småtjejerna och ta en tur tillsammans i skogen med Tzaar och Babs.


Niepona gick kanonbra under sitt pass. Det blev mkt trav :) rooligt. Vi trava flera varv på raken och hon är verkligen stabil och välbalanserad o har helt underbart steg.


Hon har börja fiffla en massa med mulen när vi rider, bla gå o flemma. Hoppas verkligen inte att detta kommer vara något bestående, visserligen är hon väldans söt när hon gör det men ändå..


Även Bimotha gick mkt bra och oxå hon fick trava på fyrkanten. Jag har ju travat henne flera ggr i skogen men bara en gång på banan och då tyckte hon att det var lite mysko. Men nu gick det galant hon bjöd på bra framåt och även hon välbalanserad. Ja om man bortser från ett tillfälle där vi kom mot hörnet och jag förberedde henne på att vi skulle svänga och samtidigt får hon syn på nåt spännande längre bort. Det blev för mkt att trava, svänga och titta så hon snubbla och vette tusan hur men hon fortsatte att trava fast hon var nere på knäna och sprang. Allt gick bra men båda blev lite skärrade och ena knät blev lite uppskrapat. Vi travade lite till efter detta och det var inga problem.


Tzaar fick gå en sväng i skogen med Babs o Wera. Han var pigg och glad, ville gärna galoppera när vi skulle trava :)


Dagsfärsk bild på Bimotha

Ovido - Quiz & Flashcards