Alla inlägg den 24 juli 2008

Av Emelie S-Kajle - 24 juli 2008 12:46

Ja då var de över för den här gången dåå.. Årets upplaga av Sportcupen samt nytillskottet Kvalitetsbedömnig har varit superkul. Vilket kanon gäng som hjälpts åt under dessa 4 dagar. Tidigare år har det varit stressigt som tusan för att få allt att klaffa, men i år flöt allt på hela helgen. Det var bara roligt hela tiden, visst var det mkt att göra men som sagt bara roligt roligt. Tråkigt bara att jag inte kunde tävla nåt själv, men vi får se till nästa år om tiden räcker till till det med:)


Det var ju som sagt premiär för Kvalitetsbedömningen i år och nu med facit i hand har det varit värt varenda sekund av slit och gråa hår som vi i kommittén faktiskt lagt ner på detta, för tusan va kul och lärorikt det var.

Vi har massor med saker vi vill ändra på till nästa år, och vårt mål är att köra bedömningen på tre platser under maj-juni 2009.


Jag hann med att ta lite kort under helgen, prisudelningen på Kvalitetsbedömningen samt terränghoppning på Sportcupen. Bilderna kan du se på min hemsida www.123minsida.se/fogelsunda


Bilden är på Magdalena Trönnberg & Gaugan som tar emot rosett från Åse och "hjälpredan" Hilda:)

Ovido - Quiz & Flashcards